Általános szerződési feltételek

Általános szerződési Feltételek
Az ADMM Kft és a Megrendelő közötti üzleti forgalomra kizárólag az alábbi értékesítési és szállítási feltételek érvényesek. A megrendeléssel egyidejűleg a megrendelő elfogadja az alábbi rendelési, szállítási és fizetési feltételeket.

Megrendelés

Az ADMM Kft-től történő vásárlás írásos úton: e-mailen, faxon lehetséges. Telefonos megrendelést nem áll módunkban elfogadni. A leadott rendeléseket cégünk rögzíti, és minden esetben e-mailben visszaigazolást küld Önnek.
Az ezt követő vásárlási folyamatra és az arra érvényes feltételekre is a jelen ÁSZF vonatkozik.
A Felek között az áru megvásárlásával, magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül.
A minimális rendelési érték termékkörönként egyedileg kerül meghatározásra.

Szállítás, Szállítási határidő

A rendelések szállítási idejére minden kiajánlott terméknél feltüntetjük a várható szállítási határidőt. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről a Vevő tájékoztatást kap e-mailben.
Minden szállításra szállítási költséget számítunk fel. A szállítás csomagküldő vagy postaszolgálat igénybevételével történik. ( DPD vagy MPL)
A rész és utánszállítás jogát az ADMM Kft fenntartja. Megrendelése státuszáról E-mailben vagy telefonon érdeklődhet ügyfélszolgálatunkon.
Ha a rendelése már feladásra került, kérésére rendelkezésre bocsájtjuk a futárszolgálat által kapott fuvarlevélszámot, amely alapján a csomag státusza az interneten nyomonkövethető.

Árak

Aktuális árainkról kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken.
Ajánlatunkban szereplő árak Euro deviza egységárak, és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát az ADMM Kft. fenntartja.

Fizetési feltételek

A számlázás elsősorban Ft-ban történik a teljesítés napi MNB árfolyamon, de külön kérésre Euro-ban is állítunk ki számlát. 100 Euro alatt nem áll módunkban Euro-s számlát kiállítani.
Számláink a számla kiállításának dátumától számított határidőn belül a feltüntetett áron egyenlítendők ki. Késedelem esetén a jegybanki alapkamat 2-szeresét késedelmi kamatként számítjuk fel.
A szállított áru a Megrendelővel szembeni minden követelésünk teljes mértékű kiegyenlítéséig a tulajdonunkban marad.

Hírlevél

Az ADMM Kft akcióiról, és híreiről igyekszünk rendszeresen tájékoztatni vásárlóinkat honlapunkon, és tájékoztatás kérhető hírlevél formájában is. Ezért az Ön figyelmébe is ajánljuk ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat, melyre az e-mail címe megadásával iratkozhat fel.
Megrendelő elfogadja, hogy személyes adatait, amennyiben ezek rögzítése az ügylethez szükséges, és az adatvédelmi törvény keretein belül megengedett, elektromos adatfeldolgozás útján elmentsük és feldolgozzuk.

Reklamáció, garancia, panaszkezelés, elállás

Minden, termékre az érintett gyártó garanciális rendelkezései érvényesek.
A termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeik, esetleges reklamációik megtételére írásos formában, e-mailben van lehetőség. E-mail címünk: mail@admm.hu
Minden műszaki információ, adat és méret az adott gyártó adatain alapszik. Nem szavatoljuk ezen adatok helyességét. Fenntartjuk magunknak a csekély mértékű, elsősorban műszaki okú változtatások jogát.
A hibákat a szállítástól számított nyolc napon belül írásban kell jelezni. Az áru visszaküldése előtt minden esetben, kérjük egyeztessen az ügyfélszolgálattal.
A Vásárló hibájából tévesen rendelt, át nem vett vagy nem kívánt termékek esetében a visszaszállítás költsége mindenkor a vásárlót terheli.
Az Amerikai Egyesült Államokból történő rendelések illetve szállítások esetében a rendelés törlésére, visszaküldésére lehetőség nincs.

A vásárlónak a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül elállási joga van, azonban az elállási jog a következő termékekre, szolgáltatásokra nem vehető igénybe:

- olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza

- nem vonatkozik az elállási jog a termékekre, ha azokat a vevő már kibontotta és használatba vette.

Az ADMM Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésétAdmm Kft.
vissza